Skip to content

Only Innocence Sem & Leif

Sem Jansen en Leif de Leeuw spelen al meer dan tien jaar in de Leif de Leeuw Band. Ze treden ook al jaren op als duo.

Tijdens de pandemie werd de vraag naar kleinere optredens in een akoestische duo bezetting steeds groter. Tijdens deze shows ontwikkelden ze een eigen duo sound met invloeden uit Americana, country en folk muziek. De reacties waren zo goed dat Sem en Leif besloten om een album op te nemen. In eigen beheer vonden de opnames plaats in de opnames in de woonkamer van Sem. Resultaat: een avontuurlijk, spannend en dynamisch album. Met een mix van verhalende eigen liedjes, authentieke country classics en een greep uit hun all time favourites.

Sem zingt en speelt mandoline en gitaar. Leif speelt gitaar, mandoline, pedal steel en lap steel. Ze nemen hun mooiste vintage instrumenten mee om de muziek zo puur en mooi mogelijk te brengen.

De middag wordt geopend door Only Innocence, het Doetinchemse indie trio dat in 2023 voor het eerst samen optrad. Janna, Laurens en Mick vertolken semi akoestische songs, zowel classics van bijvoorbeeld CSNY als recenter werk van Kings of Convenience. Eigen werk wordt niet geschuwd en ze onderscheiden zich onder meer met hun mooie samenzang.

Datum

24 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

€ 17,50

Meer Info

Bestel Ticket

Locatie

Streeckgenoot
Spinbaan 21a, Doetinchem
Back To Top